Η αρωματοθεραπεία και η αστρολογία είναι δύο τομείς που δεν θεωρούνται στενά συνδεδεμένοι -ως σήμερα τουλάχιστον. Ωστόσο, κατανοώντας τα κοινά χαρακτηριστικά ή τάσεις των ζωδίων, τα θετικά στοιχεία αλλά και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν, χρησιμοποιούμε την αρωματοθεραπεία και τα αιθέρια έλαια για να καλλιεργήσουμε τα θετικά χαρακτηριστικά, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να εξισορροπήσουμε τα άκρα.

Η αστρολογία, η οποία χρονολογείται από πολλούς αιώνες, κάποτε ήταν σεβαστή ως επιστημονικό θέμα μαζί με την αστρονομία, τη μετεωρολογία και την ιατρική. Κάθε ζώδιο σχετίζεται με συγκεκριμένα χρώματα και πολύτιμους λίθους, ωστόσο τα ζώδια παρέχουν επίσης ενδείξεις σχετικά με τα αιθέρια έλαια.

Η αρωματοθεραπεία, αναφέρεται σε μια ποικιλία παραδοσιακών, εναλλακτικών ή συμπληρωματικών θεραπειών που χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια και άλλες αρωματικές φυτικές ενώσεις για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας.  Τα αρώματα, συνήθως έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο πώς αισθανόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Μπορούν επίσης να ανακαλέσουν αδρανείς αναμνήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα συναισθήματα και τις επιλογές μας.

 

Αιθέρια Έλαια και Ζώδια: Ποια είναι τα καλύτερα αιθέρια έλαια με βάση το ζώδιο; Ποια αιθέρια έλαια ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο;

Πως συνδυάζεται η αστρολογία με την αρωματοθεραπεία; Γιατί συμβαίνει σε άτομα του ίδιου ζωδίου να επιλέγουν αρώματα με τις ίδιες νότες;

Με τόσες επιλογές που υπάρχουν και τους συνδυασμούς αυτών, η επιλογή του αρώματος  μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε όμως, είναι να αναζητήσετε τα εκχυλίσματα βοτάνων που είναι ευθυγραμμισμένα με το ζώδιο σας. Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό;

Τόσο η αστρολογία όσο και η αρωματοθεραπεία μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη διάθεση, το μυαλό, τις επιλογές και την υγεία.

Υπάρχουν 12 ζώδια και το κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και αδυναμίες και φυσικά έχει μια δική του στάση απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους. Αναλύοντας την προβολή της θέσης των πλανητών, του Ήλιου και της Σελήνης, η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά, τις προτιμήσεις, τα ελαττώματα και τους φόβους ενός ατόμου. Τα 12 ζώδια ανήκουν σε ένα από τα 4 στοιχεία - Αέρας, Φωτιά, Νερό και Γη – τα οποία αντιπροσωπεύουν έναν τύπο ενέργειας που δρα σε κάθε ζώδιο.  Η αστρολογία μας βοηθά να εστιάσουμε την ενέργεια αυτή σε θετικές πτυχές και χαρακτηριστικά για να κατανοήσουμε σε βάθος και να καλλιεργήσουμε τις δυνατότητες μας ενώ παράλληλα μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τα αρνητικά ή/και προκλητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας και τα ενδεχόμενα προβλήματα σωματικής υγείας καθώς κάθε ζώδιο κυβερνά συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

Στη συνέχεια θα ενσωματώνουμε τα οφέλη της αρωματοθεραπείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα πρόσωπα μέσα από την γνώση των κοινών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με το ζώδιο, είτε θετικά χαρακτηριστικά είτε και τις προκλήσεις.

 

Συμπέρασμα:

Κάθε σύμβολο του ζωδιακού κύκλου πιστεύεται ότι έχει ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων και αρωμάτων που συνδυάζονται τέλεια για να φέρουν ισορροπία και αρμονία στους εκπροσώπους των συμβόλων αυτών αξιοποιώντας τα οφέλη που προέρχονται από την αρωματοθεραπεία.

Παράλληλα με την ερεύνα αυτή, αξιοποιήσαμε στοιχεία άλλων ερευνών σχετικά με την τάση και τις επιλογές των ζωδίων στα επώνυμα αρώματα και παντρεύοντας τις πληροφορίες αυτές δημιουργήσαμε μοναδικά αρώματα για το κάθε σύμβολο ζωδίου.

Τα αιθέρια έλαια είναι από καιρό γνωστό ότι έχουν ισχυρά αποτελέσματα στην ψυχική, συναισθηματική και πνευματική μας ευεξία.

Είτε παρακολουθείτε την αστρολογία είτε όχι, μπορείτε να βρείτε αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Προτείνουμε να δοκιμάσετε τα αρώματα του ζωδίου σας, του ωροσκόπου και της σελήνης σας.

 

Ένα υπέροχο δώρο για εσάς και ένα μοναδικό προσωπικό δώρο για τους αγαπημένους σας, που θα το λατρέψουν!

 

Aromatherapy rollers essential oils Astrology

 

--------------------------------------------------------------------------ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Κριό;

Είναι φυσικοί ηγέτες, δυναμικοί, γεμάτοι θάρρος και αυτοπεποίθηση, φωτίζουν ένα δωμάτιο με την ενέργεια τους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να γίνουν ανυπόμονοι, ευμετάβλητοι, ευερέθιστοι και παρορμητικοί και  για τον λόγο αυτό χρειάζονται ηρεμία και συγκέντρωση για να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να μην χάνονται οι εξαιρετικές ηγετικές τους ικανότητες  και ο ενθουσιασμός τους. Η αποφασιστικότητα, η ενεργητικότητα και  το ανταγωνιστικό τους πνεύμα τους καθιστά επιρρεπείς σε πονοκεφάλους και προβλήματα που σχετίζονται με το άγχος.

Το αιθέριο έλαιο Λιβάνι είναι ιδανικό, καθώς καταπραΰνει το πνεύμα και απελευθερώνει τον θυμό και το αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανο που βοηθά στην συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό ενώ το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι υποστηρίζει την ισχυρή ενέργεια τους με εκκαθάριση και τόνωση του νου. Το αιθέριο έλαιο Λιβάνι καταπραΰνει, ανυψώνει και δίνει μια ισορροπία στη φλογερή φύση του Κριού βοηθώντας τον να επιτύχει εσωτερική γαλήνη και χαλάρωση.

Ισχυρά αρώματα ταιριάζουν στην ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα του, έλκονται από έντονες, τολμηρές μυρωδιές που διαπερνούν το χώρο τους με άνεση και ζεστασιά.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Λεμόνι και το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Λιβάνι και το Πεύκο και στις βασικές το Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Λεμόνι, Μαύρο πιπέρι και Άρκευθος.

Μεσαίες Νότες: Λιβάνι, Πεύκο, Αμάρανθος και Ορχιδέα

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Κέδρος και Κεχριμπάρι 

 

Ένα απαλό, τέλεια ισορροπημένο άρωμα για εξισορρόπηση και εστίαση της ενέργειας του Κριού, με έντονες ζεστές και πικάντικες νότες από Σανδαλόξυλο και Βανίλια.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Κριού      

ΚΡΙΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Ταύρο;

 

Σταθεροί, γειωμένοι, πρακτικοί, προσεκτικοί, υπομονετικοί, αξιόπιστοι, ευγενικοί αλλά μπορούν να γίνουν πεισματάρηδες, επίμονοι ή ακόμα και να κολλήσουν σε κάποια κατάσταση για πάρα πολύ καιρό αφού δυσκολεύονται πολύ στις αλλαγές. Προτιμούν την προβλεψιμότητα, τη σταθερότητα και τον έλεγχο.

Το αιθέριο έλαιο Σανδαλόξυλο μπορεί να αυξήσει την ευελιξία προσφέροντας παράλληλα ηρεμία, γειώνει και φέρνει πιο κοντά στο στοιχείο της Γης. Ταυτόχρονα, αυξάνει την δύναμη και την σταθερότητα σε συνδυασμό με την αρμονία και τον αισθησιασμό που προσφέρει το Τριαντάφυλλο.

Συμπληρωματικά έλαια που υποστηρίζουν την αισθησιακή τους φύση και προσφέρουν αρμονία και αισθησιασμό είναι το μείγμα από αιθέρια έλαια Γιασεμί, Πατσουλί, Τριαντάφυλλο, Σανδαλόξυλο και Υλάνγκ Υλάνγκ.

Το Τριαντάφυλλο βοηθά στη διαχείριση των συναισθημάτων όταν αντιμετωπίζουν την αλλαγή και το Ylang Ylang ισορροπεί τον αισθησιασμό και ενσωματώνει την αγάπη των Ταύρων για την πολυτέλεια και τις γήινες απολαύσεις. Το εξωτικό και πλούσιο άρωμά του χαλαρώνει το σώμα  και το μυαλό και συμβάλλει στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.

Το αναζωογονητικό και πνευματικά διεγερτικό αιθέριο έλαιο Γαρύφαλλο σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο Βέτιβερ βοηθά στην μείωση του στρες και  προσφέρει αίσθηση γείωσης και σταθερότητας και αποτρέπει την απόσπαση του μυαλού όταν βρίσκονται άλλοι γύρω τους.  Το Τριαντάφυλλο είναι αναζωογονητικό και καταπραϋντικό και επιτρέπει στον Ταύρο να συνδεθεί με την πιο ρομαντική πλευρά του.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το φρέσκο και δροσερό άρωμα από το αιθέριο έλαιο Μέντας. Τονώνει, δροσίζει, ανεβάζει τη διάθεση και επιφέρει αύξηση πνευματικής διαύγειας και μνήμης. Στις μεσαίες το Γαρύφαλλο και το Τριαντάφυλλο, στις βασικές το Βέτιβερ.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο και Μέντα

Μεσαίες Νότες: Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Γαρύφαλλο και Ylang Ylang

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ και Πατσουλί 

 

Δυνατό και πρακτικό αλλά ταυτόχρονα γήινο και ρομαντικό, είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα άρωμα που θα αυξήσει την πνευματική διαύγεια και θα αναδείξει την γοητεία του Ταύρου.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Ταύρου 

GIFT BOX ΤΑΥΡΟΣ

--------------------------------------------------------------------------

 ΔΙΔΥΜΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Δίδυμο;

 

Είναι ομιλητικοί, συναισθηματικοί, πνευματικοί, προσαρμόσιμοι, αυθόρμητοι, συλλέκτες πληροφοριών, καλοί μαθητές αλλά καθώς έχει μια δυαδικότητα η προσωπικότητά τους, μπορούν να δείξουν απότομες μεταβολές διάθεσης ή γνώμης, να χάσουν την εστίαση και να γίνουν ασυνεπείς.

Τα έλαια επιλογής είναι το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο και ο Βασιλικός.

Οι Δίδυμοι είναι άτομα με διάχυτη ενέργεια & υπερδραστήριο μυαλό και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εξάντληση. Είναι  σημαντικό να χρησιμοποιούν έλαια όπως ο Βασιλικός και το Περγαμόντο, τα οποία θα αναδείξουν το γρήγορο μυαλό τους και θα τους βοηθήσουν να συνδεθούν διανοητικά με άλλους.

Τα αιθέρια έλαια όπως Δεντρολίβανο, Βασιλικός, Περγαμόντο και Κέδρος υποστηρίζουν ένα γρήγορο μυαλό, βοηθούν στην εστίαση των σκέψεων και μετριάζουν τις αλλαγές στη διάθεση. Το Περγαμόντο εξισορροπεί τη διάθεση των Διδύμων. Το αιθέριο έλαιο Βασιλικού τους βοηθά να ξεκαθαρίσουν το μυαλό τους και ενεργοποιεί μυαλό και σώμα βελτιώνοντας τη συγκέντρωση τους. Το αιθέριο έλαιο Ylang Ylang είναι ένα ακόμη βαθύ και ισχυρό άρωμα, έντονα πνευματικό, το οποίο βελτιώνει τον διαλογισμό και τη διαίσθηση και αυξάνει τη συνείδηση.  Το Γιασεμί μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης και του άγχους, ηρεμεί το μυαλό ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη διάθεση και ενισχύει την εμπιστοσύνη. Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου μπορεί να βοηθήσει εκείνους με υψηλή ενέργεια να αποκτήσουν εστίαση, να χαλαρώσουν διανοητικά και να βρουν μια αίσθηση ισορροπίας.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Αγιόκλημα, στις νότες βάσης το Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Βασιλικός, Ροδόξυλο

Μεσαίες Νότες: Ylang ylang, Γιασεμί, Αγιόκλημα και Δενδρολίβανο

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, Μόσχος, Κέδρος

 

Ένα φωτεινό άρωμα που θα εστιάσει το μυαλό, θα μειώσει το άγχος και θα βελτιώσει τη διάθεση.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Διδύμου

 ΔΙΔΥΜΟΙ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Καρκίνο;

 

Ειλικρινείς, καλλιτεχνικοί, φιλόξενοι, στοργικοί, υποστηρικτικοί, πιστοί, με ισχυρή μνήμη, διαίσθηση και επιμονή που είναι η μεγαλύτερη δύναμή τους μπορεί όμως επίσης να είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Πολλές φορές μπορεί να κλειστούν στο «καβούκι» τους, είναι ευαίσθητοι, ευμετάβλητοι, ευερέθιστοι, ντροπαλοί, μπορεί να γίνουν κτητικοί και να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Τα συναισθήματά τους επηρεάζονται εύκολα από το περιβάλλον τους και την ενέργεια γύρω τους. Η γαλήνη είναι υψίστης σημασίας για τους ίδιους για να διαχειριστούν το άγχος, να κεντραριστούν και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους. Τα αιθέρια έλαια που φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης στο περιβάλλον είναι το Σανταλόξυλο, το Γεράνι, το Τριαντάφυλλο και το Βέτιβερ.

Ως το σύμβολο της μητρότητας, μπορεί να ενεργεί ως μητρική φιγούρα σε πολλούς άλλους ανθρώπους και συχνά προσκολλάται στο παρελθόν. Τα αιθέρια έλαια που διευκολύνουν την ανεξαρτησία και την υγιή εξάρτηση είναι το Τριαντάφυλλο, το Γεράνι και το Γιασεμί. Το έλαιο εξισορρόπησης είναι το Γεράνι και το Περγαμόντο.

Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί μπορεί να ηρεμήσει και να σταθεροποιήσει τον καρκίνο όταν το φεγγάρι τους ωθεί σε μια ευμετάβλητη και απρόβλεπτη κατάσταση. Βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων και στην εξισορρόπηση της διάθεσης.

Προσελκύονται από αρώματα που τους κάνουν να αισθάνονται άνετα και συγκεντρωμένοι.

Ο Καρκίνος φροντίζει για όλους και για όλα, κάτι που μπορεί να τον εξαντλήσει συναισθηματικά εάν αυτή η ενέργεια δεν αποκατασταθεί και δεν αισθάνεται υποστήριξη. Το Γιασεμί είναι το λάδι της υποστήριξης και βοηθά να βρούμε τη δική μας εσωτερική υποστήριξη και δύναμη. Το Τριαντάφυλλο βοηθά να εστιάσει το συναισθηματικό βάθος του Καρκίνου στην αγάπη και στα θετικά συναισθήματα. Μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση βοηθώντας ταυτόχρονα να συνδεθείτε με άλλους με έναν βαθιά στοργικό τρόπο.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το αιθέριο έλαιο Μανταρίνι και το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Ροδόξυλο, στις βασικές νότες Λευκός Μόσχος και Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Μανταρίνι, Περγαμόντο, Ρόδι

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Γεράνι, Τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Πατσουλί, Βέτιβερ, Βανίλια και Λευκός Μόσχος 

 

Το ιδανικό άρωμα για αίσθημα χαλάρωσης, γαλήνης και αυτοπεποίθησης. Γλυκό και ρομαντικό με φρέσκες λουλουδένιες νότες σε συνδυασμό με τις ξυλώδη νότες του Σανδαλόξυλου και του Musk.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Καρκίνου

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Λέων;

 

Ένας βασιλικός χαρακτήρας, με πάθος, προστατευτικότητα, υπερηφάνεια και γενναιοδωρία, αποφασιστικός και φιλόδοξος, τολμηρός και άφοβος που όταν χάνει την ισορροπία του όμως μπορεί να γίνει αλαζόνας, εγωπαθής και υπερβολικός.

Λαχταρούν το συναίσθημα που έρχεται με επαίνους, σεβασμό και θαυμασμό και μπορούν να επωφεληθούν από αιθέρια έλαια που προάγουν τη χαλάρωση για να αντισταθμίσουν την τάση τους για υπερβολική εργασία και από έλαια που υποστηρίζουν την αίσθηση της βασιλικής παρουσίας όπως το Τριαντάφυλλο και το Γιασεμί που καταπολεμούν την νευρικότητα και την κόπωση.

Αιθέρια έλαια για εξισορρόπηση είναι το Γιασεμί, το Τριαντάφυλλο και το Λεμόνι.

Η επιβλητική, εξωστρεφής και υπερβολικά φιλόδοξη φύση τους, μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση και άγχος. Το Γιασεμί είναι ένα υπέροχο, χαλαρωτικό λάδι για το νευρικό σύστημα. Το Τριαντάφυλλο μπορεί επίσης να συμβάλει στη διατήρηση της ηρεμίας και της ισορροπίας του Λέοντα και το αιθέριο έλαιο Λεμόνι μπορεί να βοηθήσει στην ανύψωση ενός Λέοντα όταν αισθάνεται ψυχικά εξαντλημένος λόγω της ενέργειας του και της υπερβολικά φιλόδοξης φύσης του. Το Νέρολι καταπραΰνει μυαλό και σώμα, το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο ενισχύει υη συνολική συναισθηματική ευεξία και το Τριαντάφυλλο αυξάνει τις θετικές σκέψεις. Το αιθέριο έλαιο Τζίντζερ συμπληρώνει τη φύση και τη θέληση του Λέοντα.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Περγαμόντο και το Λεμόνι, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Νέρολι, ένα ισχυρό έλαιο για αυτοπεποίθηση και άγχος που βοηθά στην θετική ανακατεύθυνση της ενέργειας. Στις βασικές νότες το Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ και Sea Salt μαζί με το ζεστό, πικάντικο, ξυλώδες άρωμα από το αιθέριο έλαιο Τζίντζερ.

 

Υψηλές Νότες:  Λεμόνι, Περγαμόντο, Ρόδι

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Νέρολι

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, Sea salt, Πεύκο, Κέδρος, Πατσουλί, Τζίντζερ και Μόσχος

 

Ένα τολμηρό μείγμα αρωμάτων για τολμηρά άτομα όπως οι Λέοντες που θα σας χαρίσει μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Λέων

 ΛΕΩΝ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Παρθένο;

 

Πρακτικοί, ήπιοι, ευγενικοί, στοχαστές και λεπτομερείς που μπορούν να γίνουν όμως ισχυρογνώμονες και επικριτικοί. Ορισμένες φορές αδυνατούν να χαλαρώσουν καθώς αν και δεν φαίνεται από την ήρεμη όψη και συμπεριφορά τους, φέρουν μεγάλο φορτίο νευρικής έντασης. Η δυναμική τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αποβάλλουν την ένταση και νευρικότητα και χαλαρώσουν, επομένως το αιθέριο έλαιο επιλογής  είναι το Περγαμόντο που ηρεμεί τον ενθουσιασμό του και το Γιασεμί που κατευνάζει την νευρικότητα, την ανησυχία και την κόπωση.

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι σχολαστικοί και τελειομανείς, επομένως χρειάζονται  έλαια που θα ανακουφίσουν μερικές από τις ανησυχίες τους και θα βοηθήσουν στην ηρεμία του νευρικού συστήματος.

Λόγω της ευγενικής τους φύσης τα αρώματα με τα οποία συνδέονται είναι φρέσκα και καθαρά όπως το Περγαμόντο, το Γιασεμί και το Σανδαλόξυλο.

Στις υψηλές νότες θα βρούμε εσπεριδοειδή και Ρόδι. Στις μεσαίες, κυριαρχεί το Γιασεμί και η Γαρδένια ενώ στις βασικές νότες το Σανδαλόξυλο, ένα ζεστό πικάντικο και ξυλώδες άρωμα.

 

Υψηλές Νότες:  Πορτοκάλι, Περγαμόντο, Μανταρίνι, Ρόδι

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Γαρδένια, Κέδρος, Αμάρανθος και Ορχιδέα

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Καραμέλα, Κεχριμπάρι

 

Ένας ιδανικός συνδυασμός ελαίων με εκλεπτυσμένο άρωμα για την εκκαθάριση και τόνωση του νου.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Παρθένου

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

 ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στον Ζυγό;

 

Διπλωματικοί, ήρεμοι, δίκαιοι, κομψοί, ρομαντικοί, γοητευτικοί και ευγενικοί, το αιθέριο έλαιο επιλογής είναι το αιθέριο έλαιο Γεράνι. Μπορούν να γίνουν όμως επιπόλαιοι και εξαιρετικά αναποφάσιστοι καθώς χρονοτριβούν σχετικά με τις αποφάσεις. Ένα άρωμα εστίασης θα βοηθήσει στην ακρίβεια της σαφήνειας και της προσοχής τους όταν πρέπει να πάρουν μια σταθερή και τελική απόφαση. Οι Ζυγοί μπορούν επίσης να παρουσιάσουν πονοκεφάλους, τους οποίους μπορούν να ανακουφίσουν τα αιθέρια έλαια Περγαμόντου και Μύρου.

Το αιθέριο έλαιο Γεράνι συμβάλλει στην ανακούφιση του άγχους και την εξισορρόπηση των ορμονών  και βοηθά τις γυναίκες Ζυγούς να βιώνουν λιγότερη κόπωση και να αισθάνονται συναισθηματική ευεξία.

Είναι γνωστό ότι είναι ήρεμοι και το έλαιο που ταιριάζει με αυτήν την προσωπικότητα είναι το αιθέριο έλαιο Βασιλικού, γήινο και καθαρό.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί ο Βασιλικός και το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Γεράνι και στις νότες βάσης Πατσουλί, Βέτιβερ και Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Βασιλικός, Σύκο

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Γεράνι

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, Πατσουλί, Μύρο, Κεχριμπάρι 

 

Ένα άρωμα ισορροπημένο και αρμονικό, με λουλουδάτες και φρουτώδη νότες που θα βελτιώσει τη διάθεση, θα ανακουφίσει το άγχος και θα προωθήσει τη χαλάρωση.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Ζυγού

ΖΥΓΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στους Σκορπιούς;

 

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος, πεισματάρης, ισχυρός, διαισθητικός, ανθεκτικός, αναγεννητικός, συναισθηματικός, μαχητικός, ρομαντικός, επινοητικός και διαθέτει μια μυστηριώδη αύρα. Λόγω της εξαιρετικά συναισθηματικής  φύσης του, μπορεί να γίνει εκδικητικός, καχύποπτος, μυστικοπαθής, μνησίκακος, κτητικός αλλά και αυτοκαταστροφικός. Το αιθέριο έλαιο επιλογής είναι το Πατσουλί, με άρωμα πλούσιο, βαθύ, ξυλώδες, γήινο και γειωμένο, εξισορροπεί τα συναισθήματα.

Οι Σκορπιοί προσελκύονται συχνά από εξωτικά, ανατολίτικα αρώματα, όπως τα αιθέρια έλαια Πατσουλί, Σανδαλόξυλο και Ylang Ylang. Αυτό το μείγμα αρωμάτων, σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο Λεβάντας αποτελεί την κορυφαία επιλογή. Ταυτόχρονα, τα αιθέρια έλαια Λιβάνι, Βέτιβερ και Ιεροβότανο με τις μυστικιστικές δονήσεις τους, ταιριάζουν απόλυτα στο μυστήριο και την γοητεία του Σκορπιού και θα τον βοηθήσουν να διαχειριστεί τα συναισθηματικά βάρη και το άγχος. Το αιθέριο έλαιο Ιεροβότανο βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων κατάθλιψης και επαναφέρει σώμα και νου σε κατάσταση ευδαιμονίας.

Επειδή είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένοι, δυσκολεύονται πολύ να συγχωρήσουν. Το αιθέριο έλαιο Πατσουλί μπορεί να βοηθήσει να μαλακώσουν την καρδιά τους, καθιστώντας ευκολότερο να συγχωρήσουν. Το Πατσουλί ηρεμεί το σώμα, το μυαλό και την ψυχή δημιουργώντας θετικά και εποικοδομητικά συναισθήματα. Δίνει ανακούφιση από άγχος, ενόχληση, θυμό και κατάθλιψη.

Υψηλή νότα το Ylang Ylang, έντονο και αισθησιακό άρωμα, που διεγείρει τις αισθήσεις. Μεσαίες νότες η μοναδική Λεβάντα και το αιθέριο έλαιο Ιεροβότανο για έλεγχο της μελαγχολίας, της υπερέντασης και της νευρικής εξάντλησης. Στις βασικές νότες κυριαρχεί το Σανδαλόξυλο και το Πατσουλί.

 

Υψηλές Νότες:  Ylang Ylang

Μεσαίες Νότες: Λεβάντα,Ιεροβότανο

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Πατσουλί, Λιβάνι και Βέτιβερ 

 

Πικάντικο, εξωτικό, ανατολίτικο άρωμα με μια αύρα μυστικοπάθειας και μαγνητισμού. Ένα βαθύ και εξωτικό μείγμα αιθέριων ελαίων που βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση και στην πνευματική ανύψωση που ταιριάζει απόλυτα στον Σκορπιό.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Σκορπιού

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στους Τοξότες;

  

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, αισιόδοξος, ευπροσάρμοστος, εκφραστικός, χαρούμενος, δοτικός, πρωτοπόρος, ηθικός όμως μπορεί να γίνει υπερβολικός, ιδιότροπος, δογματικός, επιπόλαιος, ματαιόδοξος, φλύαρος και ασυνεπής. Το έλαιο επιλογής είναι το αιθέριο έλαιο Μαύρο πιπέρι, με πικάντικο και πιπεράτο άρωμα, λειτουργεί ως αναζωογονητικό, διεγερτικό και βοηθά στην ενίσχυση της εγρήγορσης και της αντοχής.  Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο είναι ιδανικό για τη χαλάρωση κάθε υψηλής έντασης ενέργεια.

Αγαπά την ελευθερία, είναι τολμηρός, ενθουσιώδης και λατρεύει την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Αυτή η όρεξη για τη ζωή μπορεί να τον μετατρέψει σε μια εθιστική προσωπικότητα και η ανακούφιση αυτών των υπερβολών μερικές φορές είναι απαραίτητη. Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο βοηθά στη στήριξη της εθιστικής του φύσης και στη μείωση κάθε υψηλής ενέργειας ενώ παράλληλα το αιθέριο έλαιο Λεβάντα καταπολεμά το άγχος και την ένταση.

Βρίσκονται συχνά στη φύση και έτσι προσελκύονται από αρώματα που τους θυμίζουν την ύπαιθρο, όπως το αιθέριο έλαιο Κέδρου που ηρεμεί το μυαλό και το Βετιβέρ το οποίο απελευθερώνει τις ανησυχίες. Το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι βοηθά το μυαλό να εστιάσει. Το Περγαμόντο ενισχύει τη συνολική συναισθηματική ευεξία, το αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ ενισχύει την εμπιστοσύνη και Το Τριαντάφυλλο αυξάνει τη θετικότητα.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί φυσικά το Περγαμόντο, στις μεσαίες η Λεβάντα και στις βασικές Λευκός Μόσχος και Πατσουλί.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Γκρέιπφρουτ

Μεσαίες Νότες: Λεβάντα,Τριαντάφυλλο, Μαύρο Πιπέρι και Κάρδαμο

Βασικές Νότες: Βέτιβερ, Πατσουλί, Μύρο, Κεχριμπάρι, Κέδρος, Βανίλια, Λευκός Μόσχος, Κεχριμπάρι και Kashmir Sandalwood 

 

Ένα άρωμα φυσικής συνέργειας ιδανικό για την εστίαση της φωτιάς του Τοξότη που θα ενισχύσει τη λογική σκέψη.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Τοξότη  

 ΤΟΞΟΤΗΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στους Αιγόκερους;

  

Πιστοί, εργατικοί, υπεύθυνοι, δομημένοι, φιλόδοξοι, αριστοκρατικοί και πειθαρχημένοι, μπορεί να γίνουν όμως και ψυχροί, δογματικοί, σκληροί, σαρκαστικοί, συντηρητικοί και απαισιόδοξοι.

Επειδή είναι τόσο αποφασισμένοι να πετύχουν και σκέφτονται συνεχώς το μέλλον με μεγάλη στοχοπροσήλωση,  μπορεί να δυσκολεύονται να χαλαρώσουν και υποφέρουν από εξάντληση.

Το έλαιο επιλογής είναι το Αιθέριο έλαιο Βέτιβερ (Vetiver), ιδανικό για να καταπραΰνει την τελειομανία τους καθώς οι διεγερτικές του ιδιότητες μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της μπλοκαρισμένης ενέργειας και να ανοίξουν έναν νέο τρόπο σκέψης. Το Vetiver εξισορροπεί, ανακουφίζει τη διανοητική εξάντληση και μειώνει τον μυϊκό πόνο, ο οποίος μπορεί να υπερφορτίσει την αντοχή τους καθώς σκέφτονται δύσκολες επιλογές ή αντιμετωπίζουν καθημερινά στρες.

Το Περγαμόντο και το αιθέριο έλαιο Πατσουλί βοηθούν στην χαλάρωση και είναι χρήσιμα για περιόδους άγχους και εξάντλησης, ενώ θα μαλακώσουν την επίμονη πλευρά τους.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Κεχριμπάρι και ο Μόσχος, στις βασικές νότες Βανίλια και Πατσουλί.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Νέρολι

Μεσαίες Νότες: Καρότο Σπόροι, Μόσχος, Κεχριμπάρι

Βασικές Νότες: Βέτιβερ, Πατσουλί, Βανίλια 

 

Ένα γήινο άρωμα, πλούσιο και εκλεπτυσμένο, ιδανικό για την σταθεροποίηση και εξισορρόπηση της ενέργειας του Αιγόκερου.

 

 Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Αιγόκερου  

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στους Υδροχόους;

 

Εξωστρεφείς, φιλικοί, αλτρουιστές, οραματιστές, προοδευτικοί, εκκεντρικοί, ανεξάρτητοι αλλά και εκρηκτικοί, ουτοπιστές, υπερβολικά ανεξάρτητοι και μερικές φορές απόμακροι καθώς κατά βάση είναι ντροπαλοί και δεν ανοίγονται εύκολα. Οι Υδροχόοι χρειάζεονται διαφάνεια, εμπιστοσύνη και τόνωση για να ξεπεράσουν την τάση τους να απομακρύνονται.

Το Νέρολι είναι το βασικό τους έλαιο και έρχεται να βοηθήσει με τον φόβο της οικειότητας, τη χαλάρωση του στρες και την ανύψωση του πνεύματος. Καταπολεμά την ψυχική κόπωση και αναζωογονεί συναισθηματικά.

Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο συγκαταλέγεται στα έλαια που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το αιθέριο έλαιο Κόλιανδρου μαλακώνει τα σκληρά επίμονα άκρα της προσωπικότητας του. Για το ανήσυχο και περιπλανώμενο μυαλό, το αιθέριο έλαιο Βέτιβερ είναι βαθιά γειωμένο και υπενθυμίζει τη σύνδεση με το σύνολο και έναν υψηλότερο σκοπό ενώ σε συνδυασμό με το Σανδαλόξυλο δημιουργεί έναν ισχυρό τρόπο ηρεμίας του σώματος και αποκατάστασης της εστίασης στο μυαλό, επιτυγχάνοντας ισορροπία. Το υπέροχο άρωμα Κεχριμπαριού καταπραΰνει το άγχος και μπορεί να βοηθήσει στην προαγωγή συναισθημάτων αποφασιστικότητας.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Πορτοκάλι, στις μεσαίες νότες το αγαπημένο τους άρωμα, Γιασεμί ενώ στις νότες βάσης διακρίνεται το αιθέριο έλαιο Σανδαλόξυλο και ο Λευκός Μόσχος.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο και Πορτοκάλι

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Νέρολι, Κάρδαμο και Κόλιανδρος

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Κόκκινος Κέδρος, Βανίλια, Λευκός Μόσχος, Κεχριμπάρι

 

Ένα μοναδικό μείγμα φυσικής συνέργειας που θα απορροφήσει την αρνητικότητα και θα προωθήσει τη γείωση. Καινοτόμο άρωμα με νότες εσπεριδοειδών που αναμειγνύονται περίτεχνα με την Βανίλια και το αγαπημένο Γιασεμί των Υδροχόων.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Υδροχόου

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ GIFT BOX

--------------------------------------------------------------------------

ΙΧΘΥΣ

ΙΧΘΥΣ: Ποια είναι τα αιθέρια έλαια και αρώματα που ταιριάζουν στους Ιχθύς;

 

Ιδεαλιστές, ανιδιοτελείς, πνευματικοί, ρομαντικοί, συγχωρητικοί, στοργικοί αλλά και ευφάνταστοι, επιρρεπείς σε εθισμούς, υπερβολικά συναισθηματικοί και συνεσταλμένοι. Μπορούν να ενισχυθούν με αιθέρια έλαια που μειώνουν τον φόβο, αυξάνουν την εμπιστοσύνη και εξισορροπούν τα συναισθήματα όπως το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο, ο Κόλιανδρος και το Τριαντάφυλλο που ανοίγει την καρδιά, μειώνει την ευαισθησία, αυξάνει την εμπιστοσύνη και φέρνει ζεστασιά.

Η προσωπικότητά τους συνδέεται συχνά με ευαίσθητα και ρομαντικά αρώματα όπως Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Αγιόκλημα και Ορχιδέα. Το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι και το Περγαμόντο έρχονται για να γειώσουν την ονειρική, μη πρακτική τους φύση και προσδίδουν εστίαση και πνευματική σαφήνεια στους Ιχθείς όταν ονειροπολούν και βοηθούν στην ενίσχυση της συγκέντρωσης και των κινήτρων.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Πορτοκάλι και το Περγαμόντο, στις μεσαίες Ροδόξυλο και Γαρύφαλλο, στις βασικές νότες ο Κέδρος και Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Νέρολι, Μαύρο Πιπέρι και Κόλιανδρος

Μεσαίες Νότες: Γιασεμί, Πετίτ Γκρέιν, Τριαντάφυλλο, Αγιόκλημα και Ορχιδέα

Βασικές Νότες: Καραμέλα, Βανίλια, Λευκός Μόσχος, Κεχριμπάρι 

 

Ένας συνδυασμός ελαίων, με μεθυστικό άρωμα που θα σας επαναφέρει στον πνευματικό και γαλήνιο εαυτό σας.

 

Δείτε ΕΔΩ το Aromatherapy Roller του Ιχθύ

ΙΧΘΥΣ GIFT BOX

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ στο newsletter για να βλέπετε όλα τα νέα Άρθρα!

Δείτε επίσης:

Αρωματικές Νότες Αιθέριων Ελαίων - Συνδυασμοί