0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο
Aromatherapy Roller 3 Ζώδιο Δίδυμος

Aromatherapy Roller 03 Ζώδιο Δίδυμος 10ml

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Παράδοση σε 1-3 ημέρες

13,90 €
Ποσότητα

Aromatherapy Roller Ζώδιο Δίδυμος 10ml

Είναι ομιλητικοί, συναισθηματικοί, πνευματικοί, προσαρμόσιμοι, αυθόρμητοι, συλλέκτες πληροφοριών, καλοί μαθητές αλλά καθώς έχει μια δυαδικότητα η προσωπικότητά τους, μπορούν να δείξουν απότομες μεταβολές διάθεσης ή γνώμης, να χάσουν την εστίαση και να γίνουν ασυνεπείς.

Τα έλαια επιλογής είναι το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο και ο Βασιλικός.

Οι Δίδυμοι είναι άτομα με διάχυτη ενέργεια & υπερδραστήριο μυαλό και ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εξάντληση. Είναι  σημαντικό να χρησιμοποιούν έλαια όπως ο Βασιλικός και το Περγαμόντο, τα οποία θα αναδείξουν το γρήγορο μυαλό τους και θα τους βοηθήσουν να συνδεθούν διανοητικά με άλλους.

Τα αιθέρια έλαια όπως Δεντρολίβανο, Βασιλικός, Περγαμόντο και Κέδρος υποστηρίζουν ένα γρήγορο μυαλό, βοηθούν στην εστίαση των σκέψεων και μετριάζουν τις αλλαγές στη διάθεση. Το Περγαμόντο εξισορροπεί τη διάθεση των Διδύμων. Το αιθέριο έλαιο Βασιλικού τους βοηθά να ξεκαθαρίσουν το μυαλό τους και ενεργοποιεί μυαλό και σώμα βελτιώνοντας τη συγκέντρωση τους. Το αιθέριο έλαιο Ylang Ylang είναι ένα ακόμη βαθύ και ισχυρό άρωμα, έντονα πνευματικό, το οποίο βελτιώνει τον διαλογισμό και τη διαίσθηση και αυξάνει τη συνείδηση.  Το Γιασεμί μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης και του άγχους, ηρεμεί το μυαλό ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη διάθεση και ενισχύει την εμπιστοσύνη.

Στις υψηλές νότες κυριαρχεί το Περγαμόντο, στις μεσαίες το Γιασεμί και το Αγιόκλημα, στις νότες βάσης το Σανδαλόξυλο.

 

Υψηλές Νότες:  Περγαμόντο, Βασιλικός, Ροδόξυλο

Μεσαίες Νότες: Ylang ylang, Γιασεμί, Αγιόκλημα και Δενδρολίβανο

Βασικές Νότες: Σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, Μόσχος, Κέδρος

Ένα φωτεινό άρωμα που θα εστιάσει το μυαλό, θα μειώσει το άγχος και θα βελτιώσει τη διάθεση.

 

* Όλα τα έλαια είναι διαλυμένα σε κλασματοποιημένο λάδι Καρύδας*

 

Χρήση των Rollers:

Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε ως προσωπικό άρωμα εφαρμόζοντας στο πίσω μέρος του λαιμού, στους καρπούς και στο ντεκολτέ.

Εναλλακτικά, περιστρέψτε το Roller στα κατάλληλα σημεία παλμού και εισπνεύστε αργά και βαθιά. Σημεία Παλμού:  Καρποί, λαιμός,  πέλματα, πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα, πίσω από τα γόνατα, κοντά στην άρθρωση του αστραγάλου, στο εσωτερικό των αγκώνων.

 

Συσκευασία: Γυάλινη φιαλίδιο Roll On 10ml

 

Προφυλάξεις:

Αποφύγετε τη χρήση σε παιδιά κάτω των 5 ετών και κατά την περίοδο εγκυμοσύνης, καθώς και στις ευαίσθητες περιοχές  μάτια, αυτιά και στόμα. Πιθανή ευαισθησία στο δέρμα. Αποφύγετε το φως του ήλιου ή τις ακτίνες UV μετά την εφαρμογή.

Σημείωση:Οι πληροφορίες έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται για θεραπεία ή πρόληψη ασθενειών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το Roller ή το Roller σε Gift Box όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία.

 

* Το κλασματοποιημένο λάδι καρύδας προέρχεται από το ίδιο το λάδι καρύδας. Έχει υποστεί επεξεργασία για να αφαιρεθούν εστέρες κορεσμένων λιπαρών οξέων μεγάλης αλυσίδας, γεγονός που προσδίδει στο έλαιο μεγάλη σταθερότητα, αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και καλύτερη διεισδυτικότητα. Πλούσιο σε βιταμίνες E, D και K και σίδηρο ενώ παράλληλα έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο έλαια για διάλυση αιθέριων ελαίων και είναι ιδανικό για τη σύνθεση αρωματικών ελαίων.

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις με σχόλια για το συγκεκριμένο προϊόν.

gaia logo

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form